2005-ben megismerkedik két ember a főiskolán. Ezek voltunk mi. Az első évben kialakult egy szoros barátság, majd az utolsó két szemesztert már közös albérletben lakva végeztük el.

A főiskola befejeztével még tartottuk a kapcsolatot pár évig, próbálkoztunk közös vállalkozással - egy társkereső oldal üzemeltetése kapcsán-, de akkoriban még fiatalok voltunk és tapasztalatlanok, így a közös munkának vége szakadt.

Később aztán az élet külön utakra sodort minket, évente egyszer-kétszer ha beszéltünk... de ilyenkor, mintha egy percet sem töltöttünk volna külön, ott folytattunk mindent, ahol abbahagytuk.

Az elmúlt 2-3 évben aztán megint közelebb sodort minket az élet egymáshoz és közös eszmecseréink alkalmával sokat nosztalgiáztunk a múltban történt élményekről. Beszéltünk arról is, hogy ha a mostani eszünkkel vállalkoznánk, mennyire másképp csinálnánk mindent, mint anno, 10 évvel ezelőtt.

Az idei évben aztán feje tetejére állt minden a magánéletemben, a szófordulat jó értelmében. Februárban összeházasodtam feleségemmel, Marinával, aki Április 5-én egy csodálatos pici lánnyal ajándékozott meg, Mirjammal. Azóta boldog szülőként már nem keresem az élet értelmét, mert azon az áprilisi napon minden világos lett számomra, hogy miért is élek ezen a Föld nevű bolygón.

Büszke Apukaként aztán szerettem volna megadni mindent, amire csak a Kis Hercegnőmnek szüksége lehet, így nem ritkán előfordult az is, hogy az internetről szereztem be a szükségesnek vélt dolgokat. A vásárlások során aztán volt mindenféle tapasztalat, jó és rossz, de inkább az utóbbi. Ezek a tapasztalatok aztán egyre többször megjelentek gondolataimban, mígnem egy napon felkerestem Mészi barátomat -aki főállásban programozóként dolgozik-, hogy a negatív tapasztalatokból kiindulva készíthetnénk egy olyan webáruházat, amely a szülők dolgának megkönnyítésére alapszik és fókuszál, nem pedig annak megnehezítésére.

Így született meg a gondolatból a BabaMama Üzlet webáruház, melyet szívvel-lélekkel fejlesztünk nap mint nap, az elégedett szülőkért és vásárlókért.

Szeretettel köszöntünk Téged is vásárlóink körében,

Mészi és Ákos